avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... 5610-restaurante
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

5610-restaurante

In codul CAEN 5610-RESTAURANTE sunt incluse unitati alimentare cu mese(restaurante,etc.) si unitati alimentare fara mese gen chiosc,patiserie,etc.Taxa de autorizare a primariei este aceeasi(in BUCURESTI 3000 ron/2009),CARE ESTE LOGICA SI DE CE NU SE TAXEAZA IN FUNCTIE DE VENIT ,DE PROFIT ,DE CIFRA DE AFACERI?
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 17:41, 12 Ianuarie 2010
In general taxa de autorizare nu se fixeaza dupa obiectul de activitate ci dupa suprafata exprimata in metri patrati in care firma respectiva isi desfasoara activitatea, precum si dupa numarul de locuri in cazul unitatilor de alimentatie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen vasi49 vasi49 Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati: -Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)