avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Cât este de legal ca după 7 ani, ANRP sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Cât este de legal ca după 7 ani, ANRP sa realizeze ...

Bună ziua! Cât este de legal ca după 7ani, ANRP sa realizeze că dosarul meu se înscria la "Decizii judecătorești", dosare ce se analizau cu celeritate și tot așa, cum îmi pot cere un nou set de acte când toate au fost nominalizate în hotărârea judecătorească și se aflau în copie in dosarul din Tribunal, trimis complet de Prefectura București?
Am cale de atac? Mulțumesc! Daniela Stănescu.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:01, 20 Ianuarie 2022
Problema nu este daca e legal sau nu problem este daca puteti face ceva ca sa urgentati solutionarra dosarului administrativ.Mergeti cu hotararea la un avocat pt a initia corespondenta cu ANRP,memorii etc.Daca nu e legal tot nu va ajuta cu nimic,au existat termene in 2017,2018 care su expirat ,prin care puteati cere obligarea in instanta a ANRPsa solutioneze,sa fie stabilita valoarea despagubirilor etc.Acum nu sunt foarte multe optiuni sunteti oarecum la , ,,cheremul"institutiei..
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Autoritatea nationala pentru restituirea proprietatii - proces si executare silita palsecam palsecam In nov 2008 am castigat un proces impotriva ANRP, pentru o retrocedare oarecum modesta in bani stabilita, inca din mai 2007, de catre Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 Kolea41 Kolea41 buna seara,suntem refugiati din basarabia si am intocmit dosarul pentru despagubirea averii de acolo.Am primit si Hotararea Comisiei cu aprobarea dosarului si ... (vezi toată discuția)