avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bolnavă de Covid,sunt anunțată de către șeful ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bolnavă de Covid,sunt anunțată de către șeful meu,că cei de la conducere ne taie prima de oraș,prevăzută în contract,pe motiv de Covid.Este normal ?!

Este normal să ți se taie din primă,pentru că te-ai îmbolnăvit de Covid?!
Cel mai recent răspuns: ludo , utilizator 22:26, 1 Februarie 2022
Nu vă supărați, ce înseamnă "prima de oraș"? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cozile celor care sufera de cancer nu ar putea fi evitate daca s-ar da medicamentele de ministerul sanatatii prin curieri? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am vazut ca o gramada de oameni incalcau recomandarile de distantare fizica si se ingramadeau la cozi. Daca se imbolnavesc de COVID 19 mor foarte probabil ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. m-am angajat la data de 11.10.2021 si nu am avut nici ... Crucianu Cristina Crucianu Cristina Buna ziua. M-am angajat la data de 11.10.2021 si nu am avut nici o zi de stagiu de cotizare la cass pana atunci. La data de 15.10.2021 m-am imbolnavit de ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap Bungau Aurelia Bungau Aurelia Am gr.accentuat de handicap am avut comisia si mi au tăiat gr.de handicap mentionez ca sunt operată la ureche stîngă in urma careia mia u gresit operatia ... (vezi toată discuția)