avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 unitati bugetare-concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 unitati bugetare-concediul de odihna

Ocup postul de administrator financiar la 2 unitati bugetare: 1 norma la baza si 0,5 la cumul, as dori sa stiu daca am dreptul la plata concediul de odihna din ambele unitati proportional cu timpul lucrat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 31 Martie 2022
Cei din sectorul public au dreptul la concediu de odihna in baza fiecaruia dintre contractele de munca incheiate. Astfel, art. 3 alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 250/1992, care prevedea ca, in cazul cumulului de functii, salariatii bugetari au dreptul la concediul de odihna doar la unitatea in care au functia de baza – a fost abrogat prin Legea nr. 31/2020, publicata in Monitorul Oficial 271 din 1 aprilie 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plată concediu de odihnă ? cain2k cain2k Bună seara, Luna aceasta, un coleg din departament nu a primit drepturile salariale din luna iulie, pe motiv că mai este angajat pe baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Preot angajat la cumul- zile concediu de odihna scoalahomocea scoalahomocea Am urmatoarea problema la o scoala. Preotul este incadrat la cumul, avand 9 ore in incadrare(0,50 norma). Conform normelor metodologice nr. 34.232/9.06.1998 ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru angajat in cazul a 2 contracte de munca elisa_2000 elisa_2000 Buna ziua O lamurire va rog. In cazul in care am angajat pe norma de 4 ore/zi, iar angajatul mai are un contract de munca la alta institutie cu program de 8 ... (vezi toată discuția)