avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... CUM POT SA AJUNG PROCUROR
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

CUM POT SA AJUNG PROCUROR

BUNA ZIUA
SUNT JURIST DE 3 ANI DE ZILE SI AS VREA SA AJUNG PROCUROR DAR FARA SA MAI MERG LA INM (NU ESTE POSIBIL). AM INTELES CA SE POATE DOAR DAK AI 5 ANI VECHIME IN FUNCTIA DE JURIST. ESTE ADEVARAT?? DACA DA DE UNDE AS PUTEA SA AFLU MAI MULTE?? DIN CE LEGE???
VA ROG SA MA AJUTATI SI VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 17:10, 15 Ianuarie 2010
legea 303/2004 doar cu INM-ul
Legea nr.303/2004 o gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/art...

Doar prin sustinerea examenului de admitere la INM
[ link extern ] /

Mult succes :luck:
Functia de procuror poate fi ocupata printr-un examen sustinut la INM,examen de magistratura,de catre persoanele care au o vechime de cel putin 5 ani ca jurist.
Examenul difera de cel pentru auditorii de justitie,care pentru a iesi magistrati trebuie sa urmeze cursurile INM de 2 ani,dupa care urmeaza examenele sau evaluarile,mai bine spus,pentr stagiatura.
Pentru mai multe informatii intrati pe www.INM-lex.ro si consultati si legea 303/2004 privind statutul magistratilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre avocati maria20 maria20 Buna!Sunt studenta la drept. As dorit sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a ajunge magistrat.Ce trebuie sa mai fac pe langa perioada de stagiatura de 2 ani , ... (vezi toată discuția)
Admitere i.n.m dupa 5 ani experienta in domeniul juridic ca avocat ContSters126583 ContSters126583 Se considera in cazul unui avocat si cei 2 ani ca stagiar + 3 ani definitiv la cei 5 ani necesari pentru admiterea la I.N.M? Sau doar perioada dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni judecator? maryandry maryandry Buna ziua Sunt absolventa a facultatii de drept si nu stiu care sunt urmatorii pasi pentru a deveni judecator. Stiu ca se da un examen de barou , dar ... (vezi toată discuția)