avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua, La angajarea unui minor cu meseria de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua, La angajarea unui minor cu meseria de barman program ...

Buna ziua,
La angajarea unui minor cu meseria de barman program de lucru de 6 ore, instruirile introductiv generala si la locul de munca SSM-SU, nu trebuie sa depaseasca 6 ore?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:31, 31 Mai 2022
Buna ziua,

Durata acestor instruiri o decideti dvs. printr-o decizie interna si nu poate fi mai mica de 1 ora pentru fiecare instruire in parte.
Art. 80^1 din H.G. 1425/2006
Durata instruirii lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă, pentru fiecare dintre cele 3 faze prevăzute la art. 77 și pentru instruirea periodică efectuată suplimentar celei programate prevăzută la art. 98, nu va fi mai mică de 1 oră și se stabilește prin programul de instruire-testare elaborat la nivelul întreprinderii și/sau unității potrivit prevederilor art. 15

La PSI-SU am inteles nu s-a schimbat legislatie si au ramas tot de cate 8 ore fiecare din cele doua instruri
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la incadrarea unui lucrator care va presta 4 ore ... Pedrosi Pedrosi Buna ziua, La incadrarea unui lucrator care v-a presta 4 ore /zi, instruirea introductiv generala SSM si SU, va fi de 4 ore maxim, si la locul de munca tot 4 ... (vezi toată discuția)
Instruiri ssm si su floriontehnic floriontehnic cum inscriu pe cele doua fise (ssm si su), datele de instruire, introductiv-generala si la locul de munca? ex.: -instruirea ssm la angajare= 8 ore pe ... (vezi toată discuția)
Completare fișe ssm, psi legissmsu legissmsu Buna seara, data admiterii la lucru in fisa SSM coincide cu cea din Fisa de PSI sau este ultima data de la ILM -ul din fisa SSM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)