avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL sau INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL sau INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Vreau sa infiintez o soc comerciala.Ce ma sfatuiti:srl sau intreprindere individuala.Ce este mai convenabil din punct de vedere al impozitelor ce trebuie platite ulterior lunar?Hotararea de guvern ce prevede ca cei pana in 35 ani care infiinteaza soc com sunt scutiti timp de trei ani de anumite taxe mai este valabila?Angajatii soc respective tot pana in 35 ani trebuie sa aiba,asa scrie in hotarare.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 08:55, 18 Ianuarie 2010
Intreprinderea individuala nu plateste impozitul forfetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid un atelier pt. confectionarea jucariilor din lemn Madalina Lupu Madalina Lupu Vreau sa deschid un atelier pt. confectionarea jucariilor din lemn. Ce recomandati: pfa sau soc. com. ? Mentionez ca nu vorbim de o activitate de foarte mare ... (vezi toată discuția)
Doresc infiinatre srl sau af ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua intentionez sa infiintez o societate comerciala si as dori niste lamuriri. Cum este de preferat sainfiintezi un srl sau af ptr ca am inteles ca la ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firme ce nu au avut cifra de afaceri bogymania bogymania Vreau sa ridic o problema care nu stiu daca a mai fost abordata. Mi-am infiintat un S.R.L. anul trecut, mai exact pe data de 5 decembrie 2008 este ... (vezi toată discuția)