avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decizie carte de imobil.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decizie carte de imobil.

Dacă o persoană NU a fost desemnată explicit prin decizie a adunării generale de la o asociație de proprietari, dar se ocupă de cartea de imobil i se poate imputa un comportament neadecvat referitor la datele din cartea de imobil?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius4k75 , utilizator 13:26, 20 Mai 2024
Am facut adresa catre Presedinte, totul este cu confirmare de primire. Am fost azi la sectia de Politie, si mi-au zis ca ei nu se mai ocupa de Cartea de Imobil. Aparent e la Primarie. Si politia de Proximitate tot la Politia locala este. Deci ar trebui sa sun pe politistul de Proximitate din zona mea, sa vedem ce spune.
Am facut cerere pt a fi luat in evidenta la Cartea de Imobil. Administratorul care a spus ca el este desemnat, a refuzat sa se uite pe C.I. ca sa confirme datele din cerere cu datele din C.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil alyioana alyioana Buna ziua.\"Seful de scara\" s-a mutat, sotul fiind ales de catre locatari noul \"sef de scara\", primind Cartea de Imobil.Aceasta nu a fost actualizata de ... (vezi toată discuția)
Gdpr si cartea de imobil Florin123123 Florin123123 Am avut conflicte cu sefa de scara si inca am, mi s-a spus de la asociatie ca trebuie sa ma trec in cartea de imobil care este la aceasta. Pot face ceva cu ... (vezi toată discuția)
Carte imobil magda_oancea magda_oancea Buna seara, Mai este necesara inscrierea in cartea de imobil a proprietarilor/chiriasilor? La avizer trebuie afisate numele ... (vezi toată discuția)