avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, In luna decembrie ,fratele meu a primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, In luna decembrie ,fratele meu a primit amenda pentru ...

Buna ziua,
In luna decembrie ,fratele meu a primit amenda pentru necompletarea formularului de intrare in tara de 1000 Ron pe care a si platit-o.Am inteles ca poate recupera acesti bani daca face o cerere la Fisc ,numai ca , el a pierdut chitanta care demonstreaza plata.Ce poate face in acest caz?Ar putea scoate un duplicat de undeva sau nu mai poate primi acesti bani?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:11, 9 August 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate obtine dovada platii de la institutia unde a platit-o.
Oricum mai sunt lucruri de clarificat, pina la restituirea banilor :
www.avocatnet.ro/articol_605...
Ultima modificare: Marți, 9 August 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

formular lpf buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea ... saly30 saly30 buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea amenzii formularului LPF si nu inteleg foarte bine rezolutia atasez rezolutia mai jos cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! formular intrare in ȚarĂ. de curând am primit acasă un proces verbal de constatare ... Monica Andreea22 Monica Andreea22 Bună ziua! De curând am primit acasă un proces verbal de constatare al amenzii pt necompletarea formularului la intrarea în țară a soțului meu, șofer ... (vezi toată discuția)
Amenzi rutiere mai vechi de 5 ani ContSters313377 ContSters313377 buna ziua, dupa mai bine de 6-7 ani am primit de la primaria din provincie unde aveam locuinta in aceea perioada ca am de platit amenzi rutiere in valoare ... (vezi toată discuția)