avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... licentiat in stiinta mediului - responsabil mediu
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

licentiat in stiinta mediului - responsabil mediu

Un absolvent de facultate, licentiat in stiinta mediului, program de studii ecologie si protectia mediului poate fi responsabil mediu? Sau mai trebuie sa faca cursul de responsabil mediu pentru a avea aceasta functie intr-o companie?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:57, 3 Octombrie 2022
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Daca nu stapaniti legislatia in domeniu, absolvirea unui curs de responsabil de mediu poate fi utila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! as dori sa fac un curs de auditor intern iar ca si ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna ziua ! As dori sa fac un curs de auditor intern iar ca si cerinta mi s- a spus ca trebuie sa am studii finalizate cu licenta, in orice domeniu. Eu le am ... (vezi toată discuția)
Cine poate urma cursul de evaluator de risc in securitate si sanatate in munca imobiliare imobiliare Buna ziua, am terminat Facultatea de Fizica, pe diploma de licenta am titulatura de fizician si liceul teoretic matematica - fizica. Daca urmez cursul de ... (vezi toată discuția)