avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... statutul feroviarului Buna ziua, Drepturile banesti ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

statutul feroviarului Buna ziua, Drepturile banesti cuprinse ...

statutul feroviarului
Buna ziua,
Drepturile banesti cuprinse prin Legea 195/2020 privind statutul personalului feroviar se acorda obligatoriu sau in functie de buget?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: vas22 , utilizator 11:22, 23 Ianuarie 2023
Deci, aceste drepturi (decontare CO, prime) se vor acorda obligatoriu in baza legii feroviarului, doar ca pentru prime angajatorul este obligat sa stabileasca prin CCM cuantumul acestora. Multumesc pentru rabdare si promtitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca pe perioada determinata. m.marius m.marius buna ziua vreau si eu o clarificare. Sunt angajat al unei societatii care are prevazut in contractul colectiv de munca urmatorul articol. \"Pentru deplasarea ... (vezi toată discuția)
Interpretare - "toate celelalte drepturi de care ar fi beneficiat" Paul Simion Paul Simion Speta: angajatul castiga procesul prin care a solicitat anularea deciziei de concediere si obtine o sentinta prin care fostul angajator este obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Procedura acordarii ajutorului material pentru concediu de odihna Eugenia Angelica Fortuna Eugenia Angelica Fortuna Buna ziua, Am rugamintea sa ma elucidati in doua probleme. In Contractul colectiv de munca actual, incheiat pe perioada 2009-2010 Art. 131 este prevazut ... (vezi toată discuția)