avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare teren primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare teren primarie

Buna ziua,
Va scriu reprezentand ~40 de familii dintr-o zona a orasului Miercurea Ciuc.
Problema noastra este cam complex:
Avem toti terenuri intravilan, cu case construite cu autorizatie, insa fara curent, fara apa, fara canalizare, fara drum public intre case, accesul fiind pe un drum privat.
Apa avem toti din fantana, curent are o singura case de unde este impartit la 40 de case (noi am facut toata reteaua, stalpi, cabluri, transformatoare etc..)
Asa stau unii de 20+ ani..

Solutia ce ne-a propus primaria este sa cumparam terenul privat, sa-l facem toate documentatia si sa cedam gratis la primarie..dupa aia avem sanse sa ne faca curent, apa, canalizare.

Asta a fost acum 2 ani, primaria inca nu a facut nimic..

Din cate stiu nu poti sa ai autorizatie de constructie daca nu ai acces la toate de cele de sus.

Este cineva cu care am putea vorbi mai detaliat despre astea?
Cel mai recent răspuns: darwin.award , utilizator 20:05, 18 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren intravilan arabil IUBITA_TIANA IUBITA_TIANA BUNA, detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa ... (vezi toată discuția)
Curentul electric pe strada privata dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama mea a cumparat un teren intravilan, la marginea unui sat, zona in care acum incep sa se construiasca mai multe case. Strada pe care isi ... (vezi toată discuția)
Racordare curent electric P_Iulia P_Iulia Buna seara! În zona unde imi fac casa este cartier nou, un fost camp, nu există curent electric, ultimul stalp aflandu-se la aproximativ 300 m. Am fost la ... (vezi toată discuția)