avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am intrat in concediu prenatal, am dus concediul la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am intrat in concediu prenatal, am dus concediul la ...

Buna ziua! Am intrat in concediu prenatal, am dus concediul la angajator pe data de 16 ,pentru 2 saptamani , de pe 16 pe 28 , medicul a spus ca ne vedem la doua saptamani de acum pentru concediu, daca duc concediu la 2 saptamani, asa voi fi si platita tot la 2 saptamani? Deocamdata nu am fost chemata de catre angajator de aceea intreb . Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 08:54, 2 Martie 2023
Incepand cu luna martie veti primi un singur certificat medical pentru toata luna.
La angajator veti primi banii in zilele stabilite de plata a salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac in acest caz? hopeless1 hopeless1 situatia acum sta cam asa: __angajatorul m-a tot amanat sa ma bage in somaj si nu a mai facut-o __intre timp eu din 5 pana in 31octombrie am intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, concediu indemnizatie copii ContSters118682 ContSters118682 Buna ziua Va rog frumos sa-mi spuneti daca in luna iulie 2011, imi voi lua concediu legal 10 zile lucratoare, iar in luna august la sfarsit voi naste si ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal roxana09 roxana09 in cazul in care societatea isi suspenda activitatea mai pot introduce concediu prenatal? am 27 de saptamani de sarcina, iar societatea urmeaza sa isi suspende ... (vezi toată discuția)