avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Am certificatul de acționar la Peco Constanta
Discuție deschisă în Bursa de valori

Am certificatul de acționar la Peco Constanta

Bună ziua am și eu o întrebare dacă am certificatul de acționar de la peco 1996 Constanța ce pot face cu el unde ma pot interesa de dividente am luat o data dividente și după nu am mai luat nimic
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Acum aveți actiuni la OMV Petrom.
Pentru a va ridica dividendele cuvenite doar pentru ultimii trei ani, în calitate de proprietara a acelor actiuni, puteți merge la BRD cu buletinul și vi se dau banii.
Pentru ceilalți ani mai vechi i-ati pierdut. Nu trebuie sa așteptați acasă pentru ca de mult banii nu se mai trimit prin posta ci anual trebuie sa mergeți la banca sa vi-i ridicați personal.
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin un certificat de acționar din 1996 Lazăr Gheorghe Lazăr Gheorghe Bună ziua, dețin un certificat de acționar din 1996 la SC Peco Timiș. Cum pot afla dacă societatea OMV PETROM a preluat Sc Peco Timiș și dă ... (vezi toată discuția)
Am cuponul din anii 90 cu acțiuni la peco neamț Adrian Caciulescu Adrian Caciulescu Am cuponul din anii 90 cu acțiuni la Peco Neamț era atunci acum OMV Petrom vreau sa știu dacă mai sunt valabile și dacă da ce pot face cu ele mulțumesc (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)