avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Mi-a fost reținut certificatul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Mi-a fost reținut certificatul de înmatriculare ...

Bună ziua. Mi-a fost reținut certificatul de înmatriculare pt ITP expirat. Am avut dovada de circulatie si am făcut ITP- ul la o statie autorizata RAR. M-am prezentat la politie cu dovada ca am facut ITP si sa ridic certificatul de înmatriculare, dar am fost refuzat pe motiv ca nu am facut ITP la RAR si mi-a fost eliberata o alta dovada de circulatie cu aceeași mentiune" ITP EXPIRAT", total neadevarat, deoarece am facut ITP la o statie autorizata RAR. Cum procedez sa pot ridica certificatul ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:26, 2 August 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITPul se face doar la RAR in cazul in care a expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se retine permisul de circulatie? dragosql dragosql Am fost oprit de catre un filtru de politie, conducand un autovehicul INMATRICULAT in spania, le-am prezentat actele masinii, agentul de politie constatand ca ... (vezi toată discuția)
Este infractiune sau nu? Imparatul Imparatul Daca circuli cu ITP expirat, ti se face dosar penal? In baza carei legi? A patit un prirten de-al meu, care avea o masina inmatriculata in Bulgaria si avea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui sa ma ... Crap Crap Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui sa ma duc in Rar pt verificare lumini sau ma verifica total la tot si de unde pot ridica talonu dupa ... (vezi toată discuția)