avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mosteniri, intabulari, CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mosteniri, intabulari, CF

Buna ziua
am si eu o intrebare: Tata-l a decedat in 2013 in urma lui a lasat un titlu de proprietate cu mai multe parcele teren intravilan si extravilan ce noi copiii l-am intabulat in 2022. Intabularea cu d-nul inginer topograf al primariei locale. Am platit intabularea, dupa succesiunea dupa tata, apoi l-am donat tot pe un nume ( adica la unul singur dintre frati), apoi cand am terminat cu toate bunurile ne-am impartit in mod egal.
La randul meu fratele mia donat 1ha56 care sunt in 2 parcele : 1 parcela de 1ha41, iar a 2 parcela 13 ari.
Am extras de carte funciara si hartii tot in regula pe numele meu CF.
Dupa ce:
1-am intabulat pamantul
2-am facut succesiune dupa el
3-lam donat la fratele
4-mi la donat mie( toate au trecut prin primaria locala)
intrebare: Al cui este pamantul?
Acuma vine primaria si imi spune ca cele 13 arii is vandute de tata la cineva din sat
si ca nu poate sa mil treaca in evidenta ca se suprapune pamanturile. dar cum? cu Cf pe numele meu? cu impozit platit in fiecare an dupa el?
eu nu mai stiu ce sa cred.
dupa ce am cheltuit o gramada de bani , tot atata se plateste pentru 13 ari ca pentru un ha.

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o intrebare: tata-l a decedat in 2013 in urma ... rami@ rami@ Buna ziua am si eu o intrebare: Tata-l a decedat in 2013 in urma lui a lasat un titlu de proprietate cu mai multe parcele teren intravilan si extravilan ce ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Se poate parcela un teren pe care exista o constructie apartinand la trei mostenitori? luminita59 luminita59 In urma succesiunii din anul 1991,dupa decesul tatalui meu, conform certificatului de mostenitor mi-a revenit 1/4 din casa si anexele gospodaresti si din cei 8 ... (vezi toată discuția)