avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen auto. Examinator abuziv Ieri am dat examenul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen auto. Examinator abuziv Ieri am dat examenul pentru permis. ...

Examen auto. Examinator abuziv
Ieri am dat examenul pentru permis. Din primele 2 minute examinatorul era atent la telefon, eu ma asiguram la STOP, participantii la trafic mi-au facut semn sa trec si am purces, examinatorul a inceput sa strige ca trebuia sa il anunt ca m-au lasat ceilalti participanti la trafic sa trec. Trebuia sa il anunt eu sau trebuia sa fi fost el atent la ce face candidatul? Dupa 18 minute de mers fara cusur, a pus frana inaintea mea la STOP si insista ca eu nu aveam de gand sa pun frana, desi eu eram deja cu piciorul pe pedala. A urmat un spectacol de putere cu strigat, am inceput sa plang, pur si simplu nu se oprea din strigat sa isi expuna punctul de vedere. L-am rugat sa inceteze sa mai ridice tonul intrucat examenul este gata, si-a demonstrat deja punctul de vedere, ce sens mai are. S-a lansat si mai agresiv in remarci, intr-o pledoarie care era complet inutila in acel punct. Eu nu aveam cum sa demonstrez ca as fi oprit, el insista ca nu as fi oprit. Simt ca e total nedrept ce s-a intamplat si as vrea sa stiu ce pot sa fac in acest sens. Altfel inchidem ochii si aceste comportamente devin norma. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Volodia , utilizator 17:19, 19 August 2023
„Pentru asigurarea și verificarea legalității examenului de obținere a permisului de conducere, modul de desfășurare a probei teoretice se înregistrează video, iar în cazul probei practice atât video, cât și audio, cu sisteme tehnice de monitorizare”, se dispune in Codul rutier .

Depuneti o sesizare la conducerea Politiei si solicitati sa va fie prezentata inregistrarea examenului.
Obiceiul vostru de a pune frana brusc, in ultima clipa. De aici mii de accidente. Examinatorul avea toate motivele sa creada ca nu voiai sa franezi. Tonul sau de adresare e alt subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen auto picat din cauza unei vârstnice ce a traversat neregulamentar. Alexandra998 Alexandra998 Bună ziua! Aș avea și eu o întrebare. Ieri am susținut examenul auto. Sunt o persoană responsabilă și corectă. Am condus foarte bine, atât eu cât ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat mi -a fost suspendat permisul pt 60 de zile . s-a ... DANIEL STANCU DANIEL STANCU Bună ziua! Mi -a fost suspendat permisul pt 60 de zile . S-a întâmplat înainte de intrare în Buzău ( direcția B > Bz ) . Este o curbă cu ... (vezi toată discuția)
Cum se poate contesta proba practica pentru obtinerea permisului auto dzsozso dzsozso Cum se poate contesta procesul verbal de la proba practica pentru obtinerea permisului auto? Daca dosarul expira azi, mai sunt sanse sa poata fi reevaluat ... (vezi toată discuția)