avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, as dori sa stiu daca are cineva informatii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, as dori sa stiu daca are cineva informatii clare si ...

Buna ziua, as dori sa stiu daca are cineva informatii clare si mi poate raspunde la urmatoarea nelamurire: o persoana fizica este student in strainatate se poate emite adeverinta de asigurat in sistem public in Romania ca si student ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 2 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Senatul a adoptat o propunere legislativă de modificare a Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, prin care elevii şi studenţii români din străinătate vor beneficia de asigurare medicală fără plata contribuţiei.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)
Asigurarile de sanatate paula23 paula23 nu mai am serviciu dar as vrea sa mi platesc asigurarile de sanatate in continuare.cum se procedeaza avand in vedere ca de 4 luni nu am mai platit cas? (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate obținerea acestuia alexandrany alexandrany Aș avea o întrebare legată de Cardul european de sănătate. Dacă eu sunt studentă în străinătate nu mai beneficiez de asigurare din partea sistemului ... (vezi toată discuția)