avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o casa cu etaj costruita la 4m de gardul de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o casa cu etaj costruita la 4m de gardul de la limita de proprietate, ...

Am o casa cu etaj costruita la 4m de gardul de la limita de proprietate, unde am turnat o platforma din beton si imi parchez masina.
Pentru ca se aproprie sezonul rece, as dori sa fac un acoperis intre casa si gard, care sa nu depaseasca inaltimea de 2m a gardului, cu panta spre gard dar cu streasina si scurgerea apei de ploaie pe terenul meu.
Ce obiectiuni ar putea avea vecinul meu atat timp cat acoperisul nu depaseste inaltimea gardului?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:01, 16 Octombrie 2023
Nu vad ce treaba ar avea vecinul ca nu il afectează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgere streasina pe terenul nostru nicolae_bucur nicolae_bucur Buna ziua, In spatele casei bunicii mele, a fost construita o casa cu etaj, mai mare ca inaltime decat casa bunicii. Streasina acelei case este deasupra ... (vezi toată discuția)
Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)
Acoperis cu panta spre vecin florin_gp florin_gp Imi construiesc o casa P+E+M. Am terminat parterul, etajul si sunt in etapa de constructie a acoperisului. Desi in proiect(autorizat de ministerul de ... (vezi toată discuția)