avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ITP expirat la intrarea în România
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ITP expirat la intrarea în România

Bună ziua tuturor, nu sunt sigur dacă s-a mai discutat de recent pe acest subiect, dar am o nelămurire. Mi-a expirat ITP-ul la autoturism, în acest moment mă aflu în Italia. Aici nu am posibilitatea de a face ITP-ul din cauză numerelor românești. Dacă mă întorc în țară cu ITP-ul expirat, la ce contravenții trebuie să mă aștept din partea politiei de frontieră? Se rețin actele mașinii sau cazuri de genul? Vă mulțumesc anticipat tuturor celor care vor să se implice cu o explicație pentru problema mea.
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 17:15, 23 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chemi platforma la graniță, urci mașina pe platformă și o duci la ITP.
E cea mai sigură opțiune!
Mașinii fără ITP i se suspendă înmatricularea, amenda ajunge la 5800 de lei, polițistul de frontieră are competențe în domeniul circulației rutiere în punctul de trecere a frontierei.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2023
eugenoctavian1968, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in afara tarii cu o masina a carei itp a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului remus39 remus39 sunt in afara tarii cu o masina a carei ITP a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului,sau poate creea ... (vezi toată discuția)
Itp expirat in strainatate Paulj Paulj Am ITP expirat pe 14 Septembrie ? 1. Daca aduc mașina pe platforma in Noiembrie sunt probleme pentru a face ITP UL ? Risc vreo amenda ? 2. Exista un ... (vezi toată discuția)
Masina inregistrata in italia cu proprietarul fiind mama, pot sa calatoresc cu masina in tara? mmark mmark Buna seara, Am cumparat acum cativa ani o masina si de la bun inceput proprietarul masinii a fost mereu mama. Acum vreau sa ma intorc in tara cu masina pe o ... (vezi toată discuția)