avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie limita de varsta

am postat 2 mesaje in decembrie si ianuarie....am cautat raspunsul,dar nu mai sunt mesajele!!!!!
Tatal meu ar dori recalculare apensiei ,deoarece sustine ca nu i-a fost calculat corect punctajul in functie de nr. de ani lucrati-47 ani .am actionat in instanta Casa de pensii iar in decembrie o judecatoare dornica sanu intre in urmatorul an cu multe procese a suspendat procesul cu drept de recurs.se poate relua procesul si insista pentru expertiza?
:">
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:39, 29 Ianuarie 2010
Cand o sa postati mesaje care respecta pct. 2.11 si 3.3 din Regulamentul de postare si o sa tineti cont de ceea ce va roaga moderatorii acestui forum, va veti regasi si mesajele.

Intrebarea din decembrie se referea la obiectivele expertizei. Daca procesul a fost suspendat, presupun ca in temeiul art. 155 ind. 1 Cod procedura civila, tatal dvs. poate face cerere de repunere pe rol a cauzei.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie grupa i urmas rubianacirstea rubianacirstea Buna ziua, Va scriu in numele mamei mele, pensionar benefiaciar al unei pensii de urmas. Tatal meu a fost incadrat in munca la grupa I timp de 34 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Consecinte accident cocioaba.mihaita16@yahoo.com cocioaba.mihaita16@yahoo.com Bună seara. Pe am și eu o întrebare la dumnevoastră. Pe 10 martie am lovit ușor o doamnă pe trecerea de pietoni. Mam înțeles cu doamna și nu are nici ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru datorata de persoana decedata Petrina29 Petrina29 buna ziua. va rog sa imi spuneti cum este corect sa precedez in acesta situatie fostul sot cu care eram in proces avea de plata o taxa de timbru judiaciar . ... (vezi toată discuția)