avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce inseamna \"perioada contractuala\" pentru un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce inseamna "perioada contractuala" pentru un operator de telefonie mobila?

Am semnat recent un contract cu un operator de telefonie mobila pentru un abonament la care mi-au oferit o reducere de 10 Euro (in contract "Reducere promo pe intreaba perioada contractuala"). Tot in contract este mentionata durata contractului: "Durata: nedeterminata, perioada minima contractuala 24 luni"
Vreau sa inteleg daca reducerea promo este aplicabila pe perioada "nedeterminata" sau pe perioada de 24 de luni.
Doar bunul simt imi zice ca reducerea se aplica pe perioada nedeterminata, pentru ca dupa cele 24 de luni, contractul ramane in vigoare. Dar neavand studii juridice, probabil imi scapa ceva :)
Reducerea se aplică pe perioadă nedeterminată.
Perioada minimă de 24 luni se referă la perioada în care nu puteți rezilia contractul fără plata unor taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema reziliere contract telefonie mobila stefan2415 stefan2415 Buna seara. Am urmatoare problema: in Decembrie 2011 am facut abonament la telefonie mobila ca sa imi iau telefon pe durata minima de 2 ani. (dec 2013). In ... (vezi toată discuția)
Contract operator telefonic Bawer Bawer Am avut un contract de 3 euro cu o firma de telefonie mobila, la un moment dat, in 2009, mi-am luat un telefon si am prelungit contractul pe 2 ani. Dupa un 1,5 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract Marcela Totoian Marcela Totoian Bună ziua, aș dori să știu dacă pot rezilia contractul cu furnizorul tv dacă nu a trecut perioada încheierii,fără să plătesc penalități? Vă ... (vezi toată discuția)