avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Este normal ca superiorul de la serviciu să aducă un ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Este normal ca superiorul de la serviciu să aducă un trainer ...

Este normal ca superiorul de la serviciu să aducă un trainer pentru mediere discuții generate mai mult din ego urile persoanelor?
Între mine și colegele mele care sunt și prietene s au generat niște discuții din orgoliu.. superiorul direct a decis să cheme un trainer , probabil psiholog, la serviciu pentru discuție cu toate trei.
Simt cumva ca este o situație mascată ce acoperă altceva .
Vă rog să mă sfătuiți!
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
nicolaeioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:28, 9 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acceptați discuția fără bănuieli că ar fi o intenție „necurată”, nu aveți niciun motiv. Scopul nu poate fi sancționarea cuiva. Dacă ar fi vrut asta alcătuia o comisie disciplinară, nu chema un specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. as dori sa va impartasesc următoarea experienta ... Catalinaloghin Catalinaloghin Bună ziua. As dori sa va impartasesc următoarea experienta trăită de mine în ultima vreme pentru ca simt ca este un abuz. În data de 08.01.2024 mi am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva unui specialist haiawata haiawata Sunt parte intr-un proces de divort, avand ca si obiect (principal) stabilirea locuintei minorilor. Avand in vedere prevederile art. 396, NCC, instanta a ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz rianabobe rianabobe daca nu ma prezint in preaviz din motive familiale angajatorul ma poate da in judecata?si ce daune materiale poate pretinde de la mine care nu am nimic pe ... (vezi toată discuția)