avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Bacterie intraspitaliceasca
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Bacterie intraspitaliceasca

Buna ziua. Se poate face ceva in situatia in care m-am procopsit cu o bacterie intraspitaliceasca de pe urma unei interventii de dupa nastere, iar spitalul declara ca ei sunt curati si au aparaturi performante de dezinfectare si ca nu pot garanta daca cineva din sala de operatie nu a respectat normele de igiena? Plus ca paseaza vina pe mine, ca si cum as avea o igiena deficitara.
Am cerut raportul epidemiologic prin care sa demonstreze ca nu am luat de la ei acea bacterie si nu imi vor da nici un act la mână, fiind privati. Si am cerut si decontarea cheltuielilor de ingrijire la domiciliu si vor sa imi deconteze o suma infima ( cine mai păstrează toate bonurile de la farmacii, crezand ca te lovesti de o situatie de genul) si sa ma conditioneze sa nu ii reclam la organele competente si sa pastrez confidentialitatea evenimentelor.
Ce specializare ar trebui sa aibe avocatul in aceasta situație, drept penal sau malpraxis? Si exista sanse de castig cu cei din domeniul privat sau dau totul uitarii, ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si la fel si bebelusul si raman cu libera exprimare necumparata? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:38, 15 Noiembrie 2023
Puteti deschide actiune in instanta impotriva spitalului respectiv si sa cereti instantei sa aprobe o expertiza medicala.
Puteti sesiza colegiul medicilor pentru suspiciunea dvs. de malpraxis medical. Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis arabella2112 arabella2112 Am 31 ani si am fost internata pentru \"tumora pelvina dura\" care se presupunea a fi fibrom si in timpul investigatiilor medicale din spital s/a descoperit ... (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)