avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Prevederile Legii 280 / 2023, care prevede ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Prevederile Legii 280 / 2023, care prevede amenajarea ...

Bună ziua,

Prevederile Legii 280 / 2023, care prevede amenajarea spațiilor de parcare pentru femeile însărcinate, se aplică și persoanelor juridice care dețin în proprietate clădiri de birouri? Doresc să menționez că în incinta clării se află o bancă și un restaurant. Vă mulțumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: bianca-iordan , utilizator 09:53, 23 Noiembrie 2023
se aplica dar doar in cazul in care ofera locuri de parcare pentru clienti.....de ex supermarketurile/mall-urile au parcare pentru clienti si sunt obligati sa marcheze locuri pentru aceste persoane(unele au de cativa ani astfel de locuri)

in cazul dvs., banca si restaurantul daca ofera locuri de parcare la liber pentru clienti, trebuie sa marcheze si pentru femei insarcinate/cu copii......daca au locuri doar pentru angajati, e problema lor ce fac cu ele
Bună ziua,
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Local cu spatiu pentru fumatori. se poate? cum? Sonnelion Sonnelion Buna ziua. As dori sa aflu daca legislatia mai permite deschiderea localurilor in care se poate fuma si in ce conditii. Acum ceva timp am fost pe la mall-ul ... (vezi toată discuția)