avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am o întrebare primele 2 doze de vaccin de covid ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am o întrebare primele 2 doze de vaccin de covid programarea ...

Am o întrebare primele 2 doze de vaccin de covid programarea sa făcut prin angajator sa semnat un tabel,la 3 doza de vaccin m-am programat eu nu știam ce este cu restricțiile
Este o lege care se poate merge în instanță dacă fac analize și din cauza vaccinului se constată am probleme de sanatate.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:19, 11 Decembrie 2023
Nu aveți ce analize să faceți în sensul dorit de dvs. și nici lege pe care să vă întemeiați o astfel de acțiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este data o lege în ziua când ești la munca și ești programat ... Magie1 Magie1 Este data o lege în ziua cînd ești la munca și ești programat la vaccinare angajatorul este obligat să îți de-a o zi libera plătită și justifici cu ... (vezi toată discuția)
Am făcut amindoua doze de vaccin am certificatul verde întrebarea ... Magie1 Magie1 Am făcut amindoua doze de vaccin am certificatul verde întrebarea este că se va face și a 3 doza de vaccin se aude in caz că mă obligă angajatorul sa ... (vezi toată discuția)
Că vaccinat cu amindoua doze angajatorul pe banii lui mă poate ... Magie1 Magie1 Că vaccinat cu amindoua doze angajatorul pe banii lui mă poate testa de covid. Am dreptul sa refuz testul covid exista o procedura să mă apăr prin ... (vezi toată discuția)