avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare contract mentenanta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare contract mentenanta

Buna ziua,

Sunt un antreprenor la inceput de drum si as vrea sa inchei un contract de mentenanta web si nu sunt sigur la ce insitutii va trebui sa inregistrez contractul.

Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 02:09, 23 Ianuarie 2024
nu se intregistreaza nicaieri doar la firma dvs . Doar sa-l aveti in actele firmei pt ca in caz de uin control va trebui sa-l prezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii medicale si indeminizatii denisa-m denisa-m Buna seara! sunt PFA ,Timp de 8 ani am fost PFA cu impozitul la norma de venit dar de anul acesta m-am trecut in sistem real. As dorii sa inchei contract de ... (vezi toată discuția)
Sfat alegere cod caen afacere/firma. vladut28 vladut28 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu sfaturi privind alegerea codurilor caen pentru firma ce vreau sa o deschid. domeniul va fi SRL,din cate am inteles pot sa ... (vezi toată discuția)
Caut consultant specializat in e-commerce feketegy feketegy Buna ziua, Sunt administratorul unei societati de web design si web development. Am un contract comercial redactat in limba engleza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)