avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Proprietate intelectuala arta
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Proprietate intelectuala arta

Buna ziua,
Doresc sa vand tablouri si desene grafice dar nu am urmat studii in domeniu. Am un S.R.L. care are codul CAEN 4778 dar activitatea principala este alta. Ce acte trebuie sa procur pentru a le vinde, trebuie sa ma inregistrez la OSIM pentru drepturi de autor, este nevoie si de altceva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:38, 4 Martie 2024
Ca sa le vindeti nu va trebuie nici un document. Daca insa vreti sa va folositi ulterior de dreptul de autor, va trebui sa va inrolati la un organism de protectie al dreptului de autor. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare grafica website osim sau orda? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Grafica site-ului meu a fost furata, la fel ca si conceptul de design al afacerii. Furtul este flagrant si ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca cineva are rezervat dreptul de autor la un model de mobilier andryy andryy imi poate da cineva informati cum aflu daca un anumit produs de mobilier are drept de autor ca am de gand sa vand acel produs pe piata europeana si nu vreau ... (vezi toată discuția)
Dilema? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma si pe mine un un raspuns elogvent la urmatoarea intrebare. Vreau sa infiintez o firma de paza si protectie cu ... (vezi toată discuția)