avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sunt PFA traducator, inregistrat la Administratia ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sunt PFA traducator, inregistrat la Administratia Financiara

Sunt PFA traducator, inregistrat la Administratia Financiara, in sistem real, neplatitor de tva, am CIF, nu CUI. Am obtinut semnatura electronica pe pfa, am primit documentul de confirmare si m-am inrolat in SPV dar cu CNP (nu am CUI, am doar CIF). Pe email am primit confimare de la ANAF:
Ati fost aprobat pentru serviciul SPV în calitate de pentru CUI/CIF (aici apare CNPul)
E corect sau am gresit si trebuie sa ma inrolez din nou cu CIF?
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:48, 27 Februarie 2024
CIF-ul e acelasi lucru cu CUI-ul
Ati incercat sa va autentificati cu certificatul in spv?
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2024
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont spv pentru pfa pe baza de cnp. este necesar un cont nou în spv pe baza de cui? anageo22 anageo22 Bună ziua! Sunt înregistrată ca persoană fizică autorizată (PFA) și totodată înrolată de mai mulți ani în SPV (ANAF) pe bază de CNP. Am comunicat ... (vezi toată discuția)
Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Pfa din 2012 avand c.u.i. voicudamian voicudamian Buna ziua sunt PFA din 2012 avand C.U.I. Am solicitat in febr. a.c. la ANAF inrolarea mea in SPV ca PF pe baza certificatului calificat obtinut de la certSIGN ... (vezi toată discuția)