avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! A-și dori să vă adresez următoarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! A-și dori să vă adresez următoarea întrebare: ...

Bună ziua! A-și dori să vă adresez următoarea întrebare: Soțul meu pensionar militar de aproximativ 17 ani, a mai lucrat după ieșirea la pensie circa 16 ani cu contract de muncă în Spania. În acest caz la împlinirea vârstei standard de pensionare i se va mai adaugă ceva la pensie? Vă mulțumesc anticipat și aștept răspuns!
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2024
simion lenuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:27, 7 Martie 2024
La varsta prevazuta de legislatia spaniola si in conditiile prevazute de aceasta , va beneficia de pensie de la Statul spaniol . De la Casa de Pensii din Romania nu va primi nimic in plus pentru acea perioada .
Să se intereseze la CASA de pensii din Spania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! a-și dori să vă adresez următoarea intrebare: ... simion lenuta simion lenuta Bună ziua! A-și dori să vă adresez următoarea intrebare: Soțul meu pensionar militar de aproximativ 17 ani, a mai lucrat după ieșirea la pensie circa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! a-și dori să vă adresez o întrebare: soțul meu ... simion lenuta simion lenuta Bună ziua! A-și dori să vă adresez o întrebare: Soțul meu pensionar militar, ieșit la pensie în anul 2007, conform legii 8/2006, a mai lucrat după ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)