avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am depus dosarul pentru un post de secretar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am depus dosarul pentru un post de secretar al unei ...

Buna ziua,

Am depus dosarul pentru un post de secretar al unei institutii in subordinea Consiliului Judetean. Cand am fost sa depun dosarul, d-na respectiva s-a uitat la mine ca la un extraterestru, i-am dat actele (le aveam in ordinea solicitarii din anunt) si a zis "in regula".
Am rugat-o sa imi dea GDPR-ul si cerererea de inscriere la concurs sa le semnez si depun la dosar, ca asa se procedeaza, mi-a dat o coala alba si mi-a zis sa scriu cererea, am intrebat-o daca nu au un formular, cu antetul, etc. pt acest concurs, a dat un telefon, am primit cererea, mi-a dat nr. de inregistratre si am depus dosarul.
Acasa am observat ca pe cererea de inscriere la concurs, era alta data specificata pt sustinerea probei practice-defalcata cu 2 zile peste cea oficiala.
Am fost si am dat concursul la data scrisa oficial pe site-ul posturi.gov-de unde am aflat si de post. Contracandidatul meu a scris incontinuu, nu a ridicat privirea din hartie, e incredibil cat de bine a fost pregatit!

Inainte de a incepe concursul mie si contracandidatului meu ni s-a dat o "erata" cu defalcarea orei de sustinere a probei interviului.

Contracandidatul meu este sotul unei functionare de la Consiliul Judetean-numele noastre au fost trecute pe erata, este consilier la o primarie comunala.

1. Unde pot face sesizare, am vreo sansa? Ma simt umilita.
2. Proba interviu cum poate fi contestata, daca nu este inregistrata?

Multumesc!

Inca nu s-au afisat rezultatele la proba scrisa, dar voi face contestatie-doar ca este dreptul meu.

Mentionez ca institutia respectiva abia dupa ce a postat pe 'posturi.gov' anuntul cu postul vacant au inceput sa faca site, este in lucru, desi institutia functioneaza de 9 ani. Nu sunt actualizate toate informatiile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 13 Martie 2024
1. Sesizare pt ce?

2. După afișarea rezultatelor obținute la selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și/sau proba practică și interviu, după caz, candidații nemulțumiți pot depune contestație la compartimentul resurse umane sau, după caz, la compartimentul care asigură organizarea și desfășurarea concursului, în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului selecției dosarelor, respectiv de la data afișării rezulta

In situația contestațiilor formulate față de rezultatul probei scrise, probei practice sau al interviului, comisia de soluționare a contestațiilor analizează lucrarea sau consemnarea răspunsurilor la interviu doar pentru candidatul contestatar în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor.tului
probei scrise și/sau probei practice și al interviului, sub sancțiunea decăderii din acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe concurs de ocuparea unui post in sitemul bugetar de invatamant victor sorin victor sorin Buna seara , am o nelamurire am aplicat pt un post nedidactic in cadrul unei unitati de invatamant bugetar la probele ce urmeaza sa faca departajarea sunt ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)