avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cum cer desconsiderarea bacalaureatului de limba ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cum cer desconsiderarea bacalaureatului de limba maternă maghiară

Bună ziua! Sunt un student de clasa a XII.-a, la secția maghiară. Am fost la secția maghiară de la grădiniță încoace, iar acum aș dori să merg la universitatea de medicină la secția română. Am temeri legale legat de bacalaureatul din limba maternă maghiară, oare se poate cere desconsiderarea scrierii probei sau notei?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 13:04, 18 Martie 2024
In limba romana studentii de clasa I-XIII se numesc elevi. Cred ca prin "desconsiderarea notei" intelegeti termenul romanesc "contestare". Da, se poate face contestatie insa din pacate tot in limba maghiara iar cei care o vor corecta vor fi tot maghiari asa ca trebuie sa aveti grija cum o scrieti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Simulare trecuta ca teza. MVP18 MVP18 Bună ziua, am o întrebare în legătură cu simularea pentru bacalaureat. În luna martie au fost simulările pentru bacalaureat, sunt elev în clasa a ... (vezi toată discuția)
E o alegere buna? mocike mocike Buna ziua!Sunt in clasa a XII si dupa terminarea scolii vreau sa ma dau la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.Cea ce ma ... (vezi toată discuția)
Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)