avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Buna ziua, Exista vreo lege de ajutor de boala pentru ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Buna ziua, Exista vreo lege de ajutor de boala pentru endometrioza/adenomioza.,histerectomie ...

Buna ziua,
Exista vreo lege de ajutor de boala pentru endometrioza/adenomioza.,histerectomie radicala, anafilaxie. subocluzie partiala intestinala pentru care necesita rezectie, dar din cauza anafilaxiei nu risca niciun anestezist sa ma adoarma, plus inceput de prolaps de organe? in prezent ma ajuta mama pensionara pt microclisme, hormoni, tratamente ginecologice, medici la privat dar foarte rar pentru ca este foarte scump, am incercat sa ma angajez acasa in IT dar nu am rezistat mai mult de o luna pentru ca am mari dureri in sezut si nu mi se da voie la pauze dese in condtiile in care daca nu administrez clisma la timp am simptome de ocluzie ( ritm cardiac rapid, febra, greata sughit vomit fecale, am nevoie de antibiotice etc). Am vreo sansa sa primesc vreun ajutor de boala/social ? nici macar eutanasierea nu e legala la noi, chiar nu am nicio solutie sa ies din aceasta situatie?unde si cui ma pot adresa? cu stima, domnilor avocati
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
a46099270, utilizator
Cel mai recent răspuns: a46099270 , utilizator 14:03, 19 Martie 2024
Ați lucrat, aveți ceva stagiu de cotizare, o perioada de timp`?
Poate că o soluție de rezolvare ar fi să mergeți la Comisia de Expertiză Medicală, pentru a primi o pensie de boală.
da am cativa ani de cotizare la CASS separat dupa job, mai am 6 ani de munca apoi din pacate m-am mbolnavit, am 8 operati multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
a46099270, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalul elias - fundeni mihalea223 mihalea223 Pe 6 noiembrie mama mea a fost dusa cu salvarea la Elias fiindca spitalul Fundeni nu are primiri urgenta.Ea este diagnosticata din 2001 cu maladia Crohn si ... (vezi toată discuția)
Care este legea privind eliberarea documentelor ºi a decedaþilor din spital? paulmariuspop paulmariuspop Ma poate ajuta sa imi spună cineva care este legea in baza careia se specifica felul in care se elibereaza decedatul si certificatul medical de constatare a ... (vezi toată discuția)
Eutanasia poate fi un procedeu normal pentru curmarea suferintelor? ati fi de acord cu legalizarea ei? Radu Gabrian Radu Gabrian Chiar daca parerea mea este contra unor asemenea practici si sunt ferm impotriva legalizarii eutanasiei,stiu ca prin \"punerea pe tapet\" a acestui subiect voi ... (vezi toată discuția)