avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, acum doua saptamani am facut un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, acum doua saptamani am facut un antecontract sa vand ...

Buna ziua, acum doua saptamani am facut un antecontract sa vand apartamentul pentru care am primit avans. Acum cumparatoarea s-a razgandit, maine era contractul final, pana pe 29 martie era perioada limita si doreste banii de avans inapoi cu toate ca e stipulat in antecontract ca pierde avansul iar eu dau dublu daca ma razgandesc. Cum trebuie sa fac ca sa dovedesc ca nu a mai vrut apart si sa nu ma dea pe mine in judecata ca nu am vrut sa i-l mai vand? Sunt de ajuns mesajele primite pe whtsp? Nu vreau sa restitui avansul.Multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2024
Georgi97, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:47, 27 Aprilie 2024
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Îl.notificati prin av sa se prezinte în data de.. la biroul notarului public la care ați încheiat antecontractul pt a finaliza actele..Notarul va elibera o încheiere din care vs rezulta ca nu s a prezentat..
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe 29 e ultima zi, in cat timp ajunge notificarea de la avocat? Maine pe 26 trebuia sa ne prezentam la notar.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sa-i trimiteți mesaj pe wapp, pe mail, messenger si pe telefon. Deasemeni va prezentați la ziua și ora stabilita, la notarul unde ați primit avansul. Dacă cumpărătorul nu se prezintă, solicitați notarului o adeverință/proces verbal, prin care sa arate situația și asta este dovada.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu in ultimul rand, nu puteti sa-l opriti pe cumparator sa va actioneze in justitie: e dreptul lui constitutional. cat despre a castiga, e alta poveste
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire in legatura cu antecontractul Lylaa Lylaa Buna seara, Am incheiat un antecontract pentru cumpararea unui apartament, care expira pe 30 noiembrie 2012. In el este mentionat ca daca proprietarul se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu antecontractul de vanzare-cumparare ,nu am clauze. iliescu44 iliescu44 Buna ziua , vreau sa va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra in urmatoarea problema : -in 2012 August am facut un antecontract de v-c pentru o vila in ... (vezi toată discuția)
Antecontract fara impuneri ContSters191229 ContSters191229 am si eu o intrebare: am facut un antecontract autentificat la notar in care eu vanzator primesc avans 5000 euro de la promitentul cumparator Restul de 23000 ... (vezi toată discuția)