avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua va rog sa-mi transmiteti unde trebuie sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua va rog sa-mi transmiteti unde trebuie sa merg sa anunt ...

buna ziua
va rog sa-mi transmiteti unde trebuie sa merg sa anunt pierderea carte identitate, card tahograf ,permis conducere
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:53, 30 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. În vederea înlocuirii cardului de conducător auto, titularul depune o cerere, în termen de cel mult 7 zile de la data la care cardul a fost furat, pierdut, deteriorat sau distrus, la orice agenţie teritorială a Autorităţii Rutiere Române - A.R.R. Cererea trebuie însoţită de dovada eliberată de organul de poliţie la care s-a înregistrat declaraţia de furt sau de declaraţia pe propria răspundere în cazul pierderii sau distrugerii, după caz, împreună cu dovada efectuării plăţii tarifului pentru înlocuirea cardului.

2. Eliberarea actului de identitate la pierderea, furtul, distrugerea sau deteriorarea actului de identitate deţinut anterior
[ link extern ]

3. Eliberarea unui duplicat al permisului de conducere românesc
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartela tahograf retinuta abuziv titi_35 titi_35 Buna ziua, as avea si eu nevoie de o indrumare.Am lucrat in urma cu 6 luni la o firma de transport.In urma unor neintelegeri cu patronul ,mi-am incetat ... (vezi toată discuția)
Pierdut buletin in italia alinamuntean alinamuntean Cumnatul meu si-a pierdut buletinul in Italia. Nu poate veni in tara. Se poate printr-o procura de la consultul din Italia sa i se faca alt buletin in tara, ... (vezi toată discuția)
Pierdut diploma licenta livia6 livia6 Daca am pierdut diploma de licenta trebuie sa anunt la sediul facultatii pierderea acesteia sau pot merge direct la sediul Monitorului oficial pentru ... (vezi toată discuția)