avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... În condiţiile actuale când se doreşte şi se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

În condiţiile actuale când se doreşte şi se impune la nivel ...

În condiţiile actuale când se doreşte şi se impune la nivel european de a se reduce gradul de poluare şi se doreşte trecerea de la folosirea combustibililor gosili, extrem de poluanţi, la cei nepolanţi şi interzicerea din 2040 a utilizării pentru încălzire şi producerii de apă caldă menajeră a centralelor individuale de apartament cu combustibili fosili, mai este de actualitate sintagma un comdominu un singur tip de sistem de încălzire? În condominuul nostru mai sunt 4 apartamente la centralizat şi sunt presiuni din, partea asociaţiei să ne debranşăm şi să ne instalăm CT pe gaz, că aşa zice legea.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:18, 30 Martie 2024
Legea (care o fi aia ?!?) nu zice nimic. Bineinteles ca este de actualitate, oamenii asteapta cu nerabdare sa se exploateze perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra. Pina in 2040 mai e. Totusi, cum se produce energia termica in sistem centralizat ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Reclamatie adina83 adina83 Buna ziua.As dori sa stiu unde poate fii reclamat pentru un proprietar care timp de un an de zile a inchiriat un apartament cu centrala termica, ... (vezi toată discuția)
Intreruperea furnizarii agent termic asoc564gl asoc564gl Avem in cadrul asociatiei o scara de bloc de 19 apartamente din care 17 au centrale termice iar 2 apartamente au ramas cu repartitoare bransati la sistemul ... (vezi toată discuția)