avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu vrea bani de la mine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu vrea bani de la mine

Tatăl locuiește din 1990 in America,mama este decedata și in urma cu 8 ani am cedat tatălui(,crezând ca este bine,)toate drepturile asupra tuturor proprietatilor comune.
Acum locuiesc intr-un apartament cumpărat de părinți de când eram studenta,locuiesc cu soțul și copilul minor și vine tatăl meu acum și-mi cere 500 euro chirie sau evacuarea apartamentului ,pentru a-l vinde,pentru ca are nevoie de bani.Ce ma sfătuiți sa fac,pentru ca mi-e greu sa accept sa plec din casa,alungată de de tatăl meu!
Mi se pare imoral ,el având apartamentul unde am crescut liber,apartamentul tatălui lui liber si vine sa ma alunge nejustificat.Ma gândesc ca poate nu mai este in deplinele facultăți mintale.
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Horatiu , utilizator 10:12, 12 Aprilie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cati ani aveati cand ati facut cedarea? Cum ati ajuns la a ceda, ce v-a spus?


Ma gandesc ca daca erati mai "mica" si eventual v-a spus ca oricum o sa stati dvs, sau ca oricum tot la dvs o sa ajunga,dar e mai usor cu un sg proprietar, sa incercati sa-l dati in judecata pt abuz de incredere. E doar o idee...
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util


crissstina a scris:

.... sa-l dati in judecata pt abuz de incredere. E doar o idee...

Interesantă abordare. Fără dovezi solide greu de câștigat dar dacă trageti de procese ieșiți mai ieftin decat chiria pe 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul mostenitorului de a locui in apartamentul mostenit pensioara pensioara Mama si tata au cumparat impreuna apartamentul in care locuiau. Dupa decesul lui tata, s-a facut succesiunea dupa tata, conform legii, eu si fratele meu avand ... (vezi toată discuția)
Poate unul din soti sa vanda o proprietate fara acordul celuilalt? alexbl alexbl Parintii mei detin si locuiesc intr-o casa la tara, amandoi fiind proprietari. In urma cu 3 ani tata a dobandit prin mostenire un apartament in oras ... (vezi toată discuția)
Distrugere bunuri in apartament StrKe StrKe Sa va prezint pe scurt ce am patit. Eu locuiesc impreuna cu prietena mea intr-un apartament in chirie. Intr-o dimineata a sunat un prieten la usa (il ... (vezi toată discuția)