avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... buna ziua. o ruda dea mea, roman, a locuit foarte muli ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

buna ziua. o ruda dea mea, roman, a locuit foarte muli ani in ...

Buna ziua. O ruda dea mea, cetatean roman, a locuit foarte multi ani in Italia. La un moment dat si a deschis o firma de constructii . Datorita faptului ca nu avea lucrari , a renuntat , mergind la lucru pe santier , intr o echipa a unui italian , unde a lucrat fara carte de munca. Pe fondul problemelor de familie, fosta sotie plecind de acasa, acesta nu s a mai interesat sa inchida firma, considerind ca daca nu se depun acte contabile si nu se inregistreaza activitati comerciale, nu va avea nimic de plata pe viitor pt ceva ce nu functioana. A plecat in Germania, unde a lucrat legal cu carte de munca. Dupa 5 ani de Germania , s a reintors in italia , unde s a angajat legal, cu carte de munca. Dar acum a aflat ca are de plata 18.000 de euro pt ca a omis sa inchida firma, cu toate ca nu s au depus nici un fel de inscrisuri contabile. I s a esalonat datoria, pe un numar de ani. Rugamintea mea este sa mi spuneti daca exista vreo posibilitate sa nu mai plateasca o suma asa mare reprezentind impozite si penalitati pentru o firma care nu a avut activitate , nici vorba de profit ? sau exista vreun termen de anulare a datoriilor ? nu sunt bani luati imprumut, firma nu a produs bani... cum ar putea proceda ? Va multumesc anticipat. O zi buna !
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2024
dana1981, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa pot inchide cartea de munca metzsibiu metzsibiu am rugamintea sa-mi expicati care sint pasi ce trebe sa-i urmez pentru a rezolva urmatoarea problema: ma cheama dan si in anul 2001 pina in 2003 m-am angajat ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean italian si incredintarea copilului minor(orice sfat e binevenit) krmenk00 krmenk00 Buna ziua...stiu ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi,insa va rog sa acordati cateva minute acestui text.Va multumesc! Sora mea s-a casatorit in ... (vezi toată discuția)
Problema cu,cartea de munca Palade Costel Palade Costel Buna ziua!In anul 2005,m-am angajat la o firma in Bucuresti,al carui patron era din cate am inteles Italian.Am plecat la lucru cu aceasta firma in Italia,de ... (vezi toată discuția)