avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma la care am lucrat e in insolventa,actiunea mea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma la care am lucrat e in insolventa,actiunea mea in instanta ...

Firma la care am lucrat e in insolventa,actiunea mea in instanta pt recuperarea creantelor salariale si contravaliarea bonurilor de masa a fost suspendata.Cand se va relua actiunea in instanta si cine o va face?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 23:21, 15 Aprilie 2024
Ar trebui să verificați dacă ați fost înscris la masa credala și, eventual, dacă ați fost înscris cu suma corecta
Înscrierea în tabelul de creanțe a creanțelor salariale se face de către administratorul/lichidatorul judiciar din oficiu, pe baza datelor primite de la administratorul statutar.

Verificați dacă sunteți în tabelul de creanțe cu toată suma pe care o solicitați și dacă nu, puteți formula contestație la tabelul de creanțe, dacă sunteți în termen.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu restant freenicos freenicos Am lucrat in 2010 la o societate.Am plecat in luna noiembrie,conf art.55b.Nu mi s-a achitat salariul pe perioada septembrie-noiembrie 2010,precum si banii ... (vezi toată discuția)
Creante salariale - masa credala YoAlle YoAlle Buna ziua, Angajatul trebuie sa depuna cerere cu salariile restante pe care le are de incasa pentru a fi inscris la masa credala ? Cum putem stii daca am ... (vezi toată discuția)
Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)