avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Se apropie data de 9 iunie când vor avea loc alegerile
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Se apropie data de 9 iunie când vor avea loc alegerile

Bună ziua, se apropie data de 9 iunie când vor avea loc alegerile locale și parlamentare. Va rog sa mă lămuriți cu o întrebare ce are legătură cu campania electorală.
În timpul campaniei electorale primarii deja în funcție mai au voie sa deruleze lucrări ce au legătură cu asfaltarea unui drum? Poate aduce utilaje și muncitori doar ca să pară ca face ceva pentru localitate, în timpul campaniei electorale?
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2024
1980nicoleta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 13 Aprilie 2024
Da, au voie sa deruleze lucrări ce au legătură cu asfaltarea unui drum... Mandatul primarului se exercită până la depunerea jurământului de către primarul nou-ales.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la ce dată curge termenul de 15 zile de suspendare raport ... oanaportar oanaportar de la ce dată curge termenul de 15 zile de suspendare Raport de serviciu ? Un angajat a fost ales concilier local. Acesta și-a suspendat Raportul de ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)