avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua.Am trimis cu firma Rom Four un colet in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua.Am trimis cu firma Rom Four un colet in Copenhaga Danemarca.Coletul ...

Buna ziua.Am trimis cu firma Rom Four un colet in Copenhaga Danemarca.Coletul a fost preluat luni 8apr.2024 de la domiciliu din Tg.Mures de firma Dragon Star in conditi normale(ambalat corespunzatot si cu adresele infoliate si lipite cu banda ,a primit nr de AWB, a fost livrat miercuri 10 apr 2024 si de atunci de cate ori am sunat la Rom Four Falticeni am primit raspunsuri contradictorii,inclusiv ca joi 11 apr.2024 a plecat dpre Danemarca.
Coletul nu a ajuns,si dupa alte multe telefoaneIn care mi s-a spus ca nu a ajuns in depozitul lor,azi 15 apr.mi s-a spus ca a ajuns in Anglia,ca va fi preluat de la persoana la care a ajuns sambata 20 apr 2024 si va ajunge in Falticeni pe marti 23 apr. 2024.Doresc sa recuperez coletul,asa cum este,.Sa mi se trimita inapoi la domiciliu.Cum sa procedez? Exista un temei legal sa fiu despagubita si sa plateasca cineva pentru ceea ce s-a întamplat?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:04, 18 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa va adresati firmei cu care ati negociat/ comandat/ contract, expedierea coletului in Danemarca.
Pentru despagubiri trebuie sa deschideti actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune telefon replica MSAndrei MSAndrei Buna ziua! In urma cu ceva timp (aproximativ 10 zile) am comandat un telefon mobil de pe site-ul de cumparaturi online mercador.ro. In anunt se putea citi cum ... (vezi toată discuția)
Pachet trimis prin posta romana, desfacut si impachetat altfel si fara continutul in el. zamfirescu2000 zamfirescu2000 Buna ziua... Am comandat de pe tocmai.ro un telefon Samsung galaxy s4 i9506 cu cablu de date, casti si încărcător in valoare de 1110 lei de la o doamna . ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)