avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Cele 2 zile libere acordate pt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Cele 2 zile libere acordate pt embriontrasfer pot ...

Bună ziua ! Cele 2 zile libere acordate pt embriontrasfer pot fi luate consecutiv ,una după alta ? Una în ziua embriontransferului și cea dea doua a doua zi pt recuperare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:19, 18 Aprilie 2024
Salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare, «in vitro», beneficiaza anual, de un concediu de odihna suplimentar, platit, de trei zile care se acorda dupa cum urmeaza:
a) 1 zi la data efectuarii punctiei ovariene;
b) 2 zile începand cu data efectuarii embriotransferului.

Cele 2 zile pot fi acordate una dupa alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere fiv cbcr cbcr Buna ziua, Am citit despre dreptul angajatelor la 3 zile libere pentru procedurile de fertilizare in vitro. Am o intrebare in acest sens: daca procedura se ... (vezi toată discuția)
Buna! in cazul concediului suplimentar pentru efectuare fiv acesta ... Dana Iles Dana Iles Buna! In cazul concediului suplimentar pentru efectuare FIV acesta se acorda o singura data pe an, sau poate fi acordat la fiecare embriotrasfer (chiar daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in ce conditii poate fi refuzat concediul legal de ... clahomastreet clahomastreet Buna ziua, In ce conditii poate fi refuzat concediul legal de odihna? Doresc sa cer 2 saptamani concediu de odihna in conditiile in care am dreptul la 21 ... (vezi toată discuția)