avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Persoana fizica refuza sa plateasca factura catre firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Persoana fizica refuza sa plateasca factura catre firma

Buna ziua!
Am oferit unei cliente niste haine din stocul magazinului cu un aviz de insotire a marfii in contextul ca le probeaza acasa ea si cumnata sa, iar a doua zi va veni sa achite sau va aduce hainutele inapoi.
Persoana respectiva se da negasita de 3 zile. dupa ce i-am telefonat si i-am lasat mesaje. Factura a fost emisa in urmatoarea zi cu un termen de plata.
Legal, cum pot recupera bunurile sau suma datorata? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:05, 22 Aprilie 2024
Doar prin actiune in instanta o puteti obliga sa plateasca, si eventual daca refuza o puteti executa silit.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli întreținere copil: sunt obligată să îi cumpăr cele necesare (gen pastă dinți, periuță, haine de bază etc) pentru uzul de la domiciliul tatălui? Oana V. Oana V. Buna ziua. Sunt divortata de 3 ani iar minorul are domiciliul la mine, autoritatea fiind comuna. Ne-am inteles asupra tuturor aspectelor si am incheiat ... (vezi toată discuția)
Stoc marfa in magazin cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am un magazin de haine si deoarece am ramas cu un stoc de marfa \"de iarna\" pentru care nu am loc de depozitare in magazin as dori sa-l mut in alt ... (vezi toată discuția)
Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)