avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna, ma puteti ajuta va rog? Am nevoie de mai multe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna, ma puteti ajuta va rog? Am nevoie de mai multe raspunsuri ...

Buna, ma puteti ajuta va rog? Am nevoie de mai multe raspunsuri pentru ca sunt in dilema
Ma gandesc sa deschid un I.I. Vreau sa vand bratari care scrie argint s925 inauntru pe tiktok.Defapt nu este argint pe bune, bratarile le iau de pe aliexpress. Pot intocmi firma? Adica sa presupun ca trebuie sa spun ce sunt bratarile. Cineva mi a spus ca le pot numi ghioalbe sau ceva de genu. Cand vreau sa intocmez firma o sa imi controleze cineva marfa? Stiu ca trebuie sa declar ca sunt luate de pe aliexpress si ce pasi ar trebui sa mai fac?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna, as avea nevoie de putin ajutor va rog eu vand niste bratari ... Bogdan345r Bogdan345r Buna, as avea nevoie de putin ajutor va rog Eu vand niste bratari luate din china de pe aliexpress si clienti sunt de pe tiktok. Vand bratari pandora care ... (vezi toată discuția)
Drop shipping, impozit , taxe etc. 2018. există riscuri dacă nu nu îmi desfășor activitatea într-o formă organizată? Lucifer123 Lucifer123 Buna ziua tuturor. M-am tot interesat despre afacerile pe Shopify in model Dropshipping de pe Aliexpress spre restul lumii. Inainte sa incep, as avea cateva ... (vezi toată discuția)
Ajutor : fac vanzari catre agenti economici , mai trebuie sa am casa de marcat ? stanceni stanceni In legatura cu OUG 47/2007, v-as ruga sa ma ajutati si pe mine. Am o firma care se ocupa cu comertul cu amanuntul, insa eu nu am sediu si nici nu fac vanzari ... (vezi toată discuția)