avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Problema loc parcare adp
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Problema loc parcare adp

Buna ziua, am un loc de parcare de resedinta de la adp. Problema este ca dupa fiecare ploaie apa se strange sub masina, din cauza umiditatii ridicate s-e face mucegai pe conductele de aerisire si in ultima perioada au inceput sa se tot strice diferite componente electrice.
Cei de la adp spun ca este ceva normal si nu vor sa faca nimic. Ce este de facut?
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
Andrew1, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:52, 26 Aprilie 2024
Se pare ca nu prea miscati masina de pe locul de parcare. Solutia ? Miscati masina, lasati sa se usuce si apoi reparcati.
Poate fi o problema cu panta de scurgere a apei de ploaie pe platforma de parcare. Sa aveti in vedere cand se reface asfaltul in parcarea de resedinta. Numai pentru dvs., ADP nu va reface toata parcarea.
Chiar dacă renunțați dvs o sa fie probabil alți zeci de doritori care vor trece cu vederea acest inconvenient.Cititi contractul cu ADP și vedeți daca exista o obligație a acestora privind amenajarea locului .Puteti notificar instituția privind aceasta problema dar e greu de spus daca o sa primiti raspuns și o rezolvare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de tone de apa poluata provenita de pe drumul national si dintr-o statie de carburanti marturie marturie Cum sa scap de apa poluata care este dirijată către proprietatea mea din drumul național și dintr-o stație de carburanți? De fiecare data când plouă ... (vezi toată discuția)
Loc parcare adp Roxanne30 Roxanne30 Buna ziua, La finalul anului 2014 am depus o cerere pentru loc de parcare la Adp sector 2. Exista cereri depuse anterior cererii mele, a mea fiind ... (vezi toată discuția)