avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar un apartament in bloc monument istoric ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar un apartament in bloc monument istoric de clasa ...

Vreau sa cumpar un apartament in bloc monument istoric de clasa B. Stiu ca atat pt vanzare-cumparare cat si ulterior pt amenajari interioare e nevoie de aprobare de la ministerul cultelor. Sa iau un avocat pt a nu avea probleme ulterior? Care sunt cei mai siguri pasi de urmat?
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2024
RKara, utilizator
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 11:24, 2 Mai 2024
Solicitati de la Primarie certificat de urbanism. Acolo este/ar trebui sa fie, raspuns la intrebarea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de preemtiune al primariei la o cladire care nu e istorica Nyykk Nyykk Buna ziua, vreau sa vand un apartament intr-un bloc turn cu 10 etaje construit in 1973, si mi se solicita sa depun o gramada de acte la Directia Pentru Cultura ... (vezi toată discuția)
Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Monument istoric nadinero nadinero As dori sa aflu daca un apartament aflat intr-o cladire declarata monument istoric (situata pe Nic. Balcescu) poate fi vandut si ulterior modificat de noul ... (vezi toată discuția)