avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna. Sunt in divort, iar tatal copilului nu se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna. Sunt in divort, iar tatal copilului nu se intereseaza de ...

Buna. Sunt in divort, iar tatal copilului nu se intereseaza de acesta, nici financiar (foarte putin) si nici cu vizitele nu prea se omoara. Sunt obligata ca pana la pronunțarea deciziei de divorț sa il primesc cand vrea el si are chef la copil? Daca il refuz sa vada copilul ce se poate intampla?
Cere pe calea ordonanței un program de vizita, deci ni e o problema ca nu il lasati, apelează la instanta și se fixează un program. Și dvs puteti aplea la instanta pt pensie pe aceeași cale.
Tot dvs ziceti ca nu se omoară cu vizitele, deci ati putea sa ii permiteți chiar de vine rar. Ideal ar fi sa va gândiți la copii ca e in beneficiul lor sa nu întrerupă legatura.
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2024
gi-jane2, moderator
Daca venea zilnic era o oarecare problema dar asa nu exista probleme.
Procesele costa bani și este bine sa le evitați.
Procesele sunt ca războaiele în materia familiei.

București 2024
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Oricum procesul de divorț si cel de pensie alimentara este deschis de mine, deci banii tot sunt pierduți, macar datoria de tată sa o faca
Nu zic sa întrerupă relația cu copilul, dar și atunci când vine, nu sta cu ea, cea mai mare grija a lui este sa imi faca mie reprosuri si sa ma asigure ca pana la pronunțarea deciziei de divorț nu voi primi bani pentru copil, si cand vine , nu aduce nimic la copil, iar daca aduce , aduce pentru ca ii spun eu. Oricum copilul are tot ce ii trebuie, doamne ferește va da ti seama ca fac tot ce pot sa nu i lipseasca nimic, dar totusi si el are niste obligatii fata de copil.
Stati linistita ca va trebui sa plateasca din urma tot, incepand cu data cand ati depus actiunea la instanta.

Alte discuții în legătură

Proces de divort-situatie copii tudosoiu tudosoiu Buna seara, sunt in proces de divort cu sotul meu. El a parasit casa bun comun si locuieste la parintii lui. Avem doi copii minori (fetita de 4ani si baietelul ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program minor Ileana76 Ileana76 Buna seara .As avea o întrebare daca se poate.In urma unui divorț cu un minor de 4 ani ii sa acordat tatălui un program de vizita pe care dânsul nu îl ... (vezi toată discuția)