avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Proprietate intelectuala Se poate incheia un contract ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Proprietate intelectuala Se poate incheia un contract de proprietate ...

Proprietate intelectuala
Se poate incheia un contract de proprietate intelectuala intre asociat si societate? In ideea in care asociatul a creat brand-ul societatii: logo, nume, retete, afise, etc si pentru asta poate primi o suma de bani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 4 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate incheia un contract de drepturi de autor.

Contractul de cesiune drepturi de autor permite persoanei care deține drepturi de autor asupra unei opere să cedeze parțial sau total drepturile sale unei alte părți, în schimbul unei sume de bani, stabilită de comun acord între cele două părți.
Detalii : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cim iulian901 iulian901 Buna ziua, Lucrez la o firma unde lucrez ca si inginer de retea de calculatoare (ma ocup de toate calculatoarele/serverele si partea de retea). Recent mi s-a ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor / contract de colaborare alexandra25 alexandra25 Am realizat pentru un supermarket cateva elemente de grafica. Serviciile mi-au fost platite doar o parte si nu s-a incheiat nici un fel de contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si contract drepturi de autor rentz rentz As dori sa stiu daca un arhitect angajat la o societate cu un contract de munca cu timp partial poate incheia cu aceiasi societate si un contract de cesiune a ... (vezi toată discuția)