avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Are dreptul soțul să nu îmi dea transferul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Are dreptul soțul să nu îmi dea transferul copilului ...

Bună. Are dreptul soțul să nu îmi dea transferul copilului la altă școală, în situația în care ne-a dat afară din casa mamei lui și nu am cum să duc copilul la școala unde avem domiciliul, acțiunea de divorț nefiind finalizată.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:00, 4 Mai 2024
Are sau nu drept exista remedii juridice pt asa ceva.Discutati cu av angajat dacă nu aveți angajați va probabil încă soțul o sa va scaneze..
Puteți obține prin intermediul instantei suplinire acordului necesar pt înscrierea la școală..
Sesizați instanta.
Mergeți la avocat și se va rezolva.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea de catre mama a copilelor de la scoala Gabi 72 Gabi 72 Buna ziua sunt divortat din 2011 iar in urma casatoriei a rezultat 2 fetite. Fata cea mare de atunci locuieste cu mine,intre timp mai precis anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Sint separat de sotie si ea a mutat copilul la alta scoala poate ... nick666 nick666 sint separat de sotie si ea a mutat copilul la alta scoala poate sa o faca fara acordul meu? (vezi toată discuția)
Soția s-a mutat cu copilul la mama ei, după care a plecat la muncă în italia. cum mă ajută legea în acest caz? Cornel dorneanu Cornel dorneanu Soția mea fără cearta fără vre-un semn motivat de vreo discuție în prealabil, ia copilul in varsta de 8 ani jumatate sub motivul că se duce la soacra ... (vezi toată discuția)