avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract furnizare servicii. Am semnat un contract ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract furnizare servicii. Am semnat un contract pentru racordare la coloana de gaz, coloana ...

Am semnat un contract pentru racordare la coloana de gaz, coloana este amplasata pe partea cealalta de strada, pentru mine trebuie facuta *subtraversarea*, pentru care am achitat suma de 7300 lei in avans, in luna ianuarie anul curent. Din motive ce tin de vreme, au proimis ca incep lucrarile incepăand cu luna aprilie a.c., nu a fpst sa fie asa. Pentru ca in contractul incheiat cu ei nu exista nici o prevedere sau termen in care sa se achita de obligatia pentru care am achitat intreaga suma in avans, la mijlocul lunii aprilie a.c. le-am trimis un mail prin care le-am solicitat sa-mi comunice *o data concreta* dar, nu am primit nimic, nici un raspuns ca ma vor contacta ... nimic. Care ar fi solutia legala pe care o pot folosi. Multumesc anticipat pentru sprijin.
Cel mai recent răspuns: razerul , utilizator 10:10, 19 Mai 2024
Dacă în contract nu scrie nimic, soluția este un act adițional. Însă trebuie să vrea și prestatorul.
Adica, dupa ce am achitat si costurile in avansa, statul roman ma lasa prin legile tampite, la mana sau vrerea unui operator de servicii privat ?. Asta este singura solutie ?, respectiv *si cu banii luati si ... din moment ce nici la mail nu raspuns aia !!!, sau, telefonic ca ... camnd va fi vrem,ea buna !!! nu se sti8e cand vor termica lucrarile ... fara cuvinte !.
Adica, dupa ce am achitat si costurile in avansa, statul roman ma lasa prin legile tampite, la mana sau vrerea unui operator de servicii privat ?. Asta este singura solutie ?, respectiv *si cu banii luati si ... din moment ce nici la mail nu raspund aia !!!, sau, telefonic ca ... atunci cand va fi vremea buna !!! nu se stie cand vor termica lucrarile ... fara cuvinte !. Asa tara asa legi !.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2024
razerul, utilizator
Îmi cer scuze, dar dvs unde v-ați uitat când ați semnat? Statul român nu este doica cetățenilor lui. A doua variantă este să-i acționați în justiție.
Mda, aveti dreptate dar, in primul rand mizezi pe seriozitate care din pacate este *subtire se pare in Romania*, seriozitatea seamana de fapt cu cea a clasei politice care legifereaza, in interesul cui ???..... , pentruca, asemenea detalii din contracte sunt facute prin *acceptarea tacita - sau intentionata - a celebrilor decidenti politici*, omul de rand ... la mila domnului !. asta e !!!, omul de rand *nu legifereaza, el se bazeaza pe legiuitor * !!!!!!!!.
Ultima modificare: Duminică, 19 Mai 2024
razerul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare bani ??? westkontakt westkontakt Buna ziua, de curand am initiat procedura de a-mi monta centrala de incalzire individuala in apartament. Zis si facut. Am demarat lucrarile cu tot ce implica ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de locatari alina_f_c alina_f_c Am o problema mai complicata, mai exact: In dec 2009 am cumparat un apartament, in august l-am renovat, am curatat caloriferele iar cand au dat caldura am ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica include toate coloanele din subsol? mariussoare_84 mariussoare_84 Buna seara, In curand blocul in care detin un imobil va intra in proces de reabilitare termica. M-am documentat putin cu privire la acest proces deoarece ... (vezi toată discuția)